Läraranmälan för Berzeliusdagarna

Fyll i informationen nedan för att anmäla dig som lärare till Berzeliusdagarna 2024! Då kommer du bland annat att få möjlighet att:

  • Ta del av det inspirerande och intressanta programmet under mötet.
  • Träffa och utbyta tankar med kollegor från olika delar av landet.
  • Delta på lärarsamlingen.
  • Delta på lärarmiddagen.

Om du även har kollegor som ska delta så måste alla skicka in varsin anmälan.

Välkommen!

Berzeliusdagarna 2024 - Lärare

Kontaktuppgifter

Var noga med att ange fullständig och korrekt faktureringsadress till skolan, inkl. ev. referens som ska anges på fakturan. Önskemål om fakturering på endera sida årsskiftet anges i fältet Övrig information längst ned i formuläret och kommer att tillgodoses i största möjliga mån.
(Bekräftelse av anmälan kan hamna i skräppost i vissa fall, så vi uppmanar till att du tittar i er skräppost om du inte fått en bekräftelse i er vanliga e-postlåda.)
Ange en adress som du regelbundet kollar av.
Tex: 073-345 67 89 (använd bindestreck -). Tex: 073-3456789 (använd bindestreck -). Om du har ett norskt eller finskt mobilnummer, vänligen inkludera landskoden (47 för Norge, 358 för Finland)
Jag önskar vara med på middagen fredag den 19 jan (ingår i avgiften)
Jag är medlem i Svenska Kemisamfundet
Som medlem i Svenska Kemisamfundet utgår 300 kr rabatt på deltagaravgiften. Vill du läsa mer om medlemskapet, besök https://kemisamfundet.se/medlemskap/

Faktureringsuppgifter

Kolla vad som gäller för din skola
För att undvika förseningsavgift är det viktigt att fullständig och korrekt fakturaadress anges. Kostnad för att delta Berzeliusdagarna 2024 är 2100 kr exkl moms och då ingår middagen.

Ange referens/kostnadsställe/sorteringskod/märkning eller annat som ska anges på fakturan. Kolla vad som gäller för din skola
För många skolor är det kommunens organisationsnummer som gäller.
Om fakturan ska skickas i januari kan du ange det här.
Jag samtycker till lagring av personuppgifter enligt Kemisamfundets personuppgiftspolicy
Skickar